2011. július 8., péntek

Születésnapi vásárlás

Sziasztok!
Tegnap volt a születésnapom és a nővéremmel úgy döntöttünk, hogy elmegyünk vásárolgatni :) A vásárolgatás helyszíne a Tatabányai Vértes Center volt. Röpke néhány órát töltöttünk csak ott :D Nagyon jó volt! Ezúton is köszönöm Eni! <3 Na de akkor jöjjön illetve jöjjenek ami Titeket érdekel, ami nem más mint a zsákmányaim (remélem érdekelnek :))
DM:
s.he stylezone: Hab állagú alapozó

Még nem próbáltam ki, de tervezek egy összehasonlítást egy másik alapozóval. Nos ami szerintem negatívum, hogy ez a legvilágosabb szín. Én nem vallom magam világosnak, de attól félek, hogy még nekem is sötét lesz. A színkódja: 001 beige. Lehet, hogy csak itt nem volt világosabb de lehet, hogy komolyan ez a legvilágosabb... Akkor viszont elszomorító! Remélem azért jó lesz nekem! Ára: 1 700 Ft és 15 ml.

Cosmos city:
Nem tudom, hogy mért tűnik, úgy mintha felemás színű lenne! :( Az igazi színe az ami felül látszik. Szép rózsaszín! Remélem valamennyire Ti is látjátok! Ára 1 295 Ft (itt minden olcsó). Az anyaga meglepően puha!

Orsay:
Minibbnek látszik mint amilyen! Szerintem ilyen naci mindenkinek kell, főleg ilyenkor a nagy melegben... Na és az ára :D 1 700 Ft 3 495 Ft helyett! Furi anyaga van, de nem rossz, elvileg pamut (az van beleírva) de szerintem nem!

Kenvelo:

 Meglátni és megszeretni! Az árát meglátni és még jobban megszeretni :D 895 Ft volt 1 695 Ft helyett.
Fehér kardigán. Kellett már :) 1 995 Ft 4 595 Ft helyett.

Colosseum:
Piros pénztárca. Fogyasztom a pénztárcákat! Ami most van már az is kezd tropára menni... :S 1 590 Ft 2 390 Ft helyett. Ennyit szerintem bőven megért, én nem adok ki sok pénzt pénztárcára, mert félév és már nincs is :S Ez jó nagy tuti elférek majd benne! :)

Hát ennyit vásárolgattam!

Hamarosan jövök egy születésnapi ajándékok-os bejegyzéssel és tervezek egy sminkes bejegyzést is. Mit szóltok hozzá? Vélemények a vásárolt cuccokról?

4 megjegyzés:

  1. Boldog Szülinapot így utólag !:) szuper dolgokat vásároltál:)

    VálaszTörlés
  2. Boldog Szülinapot utólag is!!
    Szépek a cuccok, jó vásárt csináltál!
    puszi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. sziasztok, én is szívesen vásárolnék egy ilyen szép piros pénztárcát.
    ha lehet persze újan,előre is köszönöm :Andi

    VálaszTörlés