2011. május 10., kedd

Új felfedezés

Sziasztok!
Tegnap felfedeztem egy remek oldalt az interneten és mindenképpen megszerettem volna veletek osztani! Én tegnap már rendeltem is pár dolgot és eddig csak jó élményeim voltak. Amikor megkapom a rendelt dolgokat akkor írok még egy bejegyzést, hogy azért minden rendben ment-e és persze, hogy bemutassam nektek a vásárolt dolgokat. Az oldal amiért most ennyire oda vagyok a Meska.hu. Nem tudom, hogy Ti hallottatok-e már róla, én sajnos nem. Nos amire én eddig rájöttem, hogy itt kézzel készített dolgok vannak. Nagyon sok féle fajta! A kutyaruhától, az ékszereken át, egyenesen a konyhai felszerelésekig minden! Érdemes benézni, mert különleges kézzel készített dolgokat vásárolhatsz jóval a bolti ár alatt na és ami pláne, hogy ebből nem 10 millió darabot gyártottak, tehát két hét múlva nem fog veled szembe jönni az utcán!
Most megmutatok pár dolgot amit én rendeltem:
Na ezt amikor megláttam tudtam, hogy nekem ill a kutyámnak kell egy ilyen :D Nem halálian aranyos?! Igaz, sajnos nem rózsaszín lesz, hanem vagy piros vagy ciklámen, mert, sajnos már nincs ilyen színe a hölgynek. És igaz drágább lesz pár száz forinttal mert én méretre készítettem. Így 2 500 Ft lesz + postaköltség. De még így is bőven megéri, nem tudom, hogy kinek van ilyen kis kutyája akit öltöztetni kell, de egy-egy kutyaruháért van, hogy 7 000 Ft-ot kérnek el. Na és a pláne?! Csak az én kutyusomnak lesz ilyenje! Igaz nem egy angyal de hát ha a ruha elér valami hatást :D

Ez egy kitűző. Nekem nagyon tetszik! Több fajta is volt de ez hogy ilyen muszlin anyagból készült szerintem valami mesés :) A hölgy azt írta, hogy élőben világosabb, már olyan kíváncsi vagyok rá! Ára 1 390 Ft Állítólag hajgumira és hajcsatra is rá lehet valahogy szerkeszteni.
Nos itt nem a képen látható nyakláncot rendeltem meg, hanem a hozzátartozó gyűrűt és fülbevalót, de az már nincs fent az oldalon, én meg elfelejtettem idejében lementeni :( Bocsánat, de amint kézhez kapom csinálok róla képeket! A fülbevaló 600 Ft volt a gyűrű pedig 800 Ft. Szerintem ennyiért simán megértem. És milyen szép a színe ahhhhh :)

Ti ismertétek ezt az oldalt? Rendeltetek már innen?
Most találtatok valamit ami megfogott benneteket?

2 megjegyzés:

  1. Én ismerem és már rengetegszer rendeltem innen,és még sosem csalódtam!Mindíg szép,igényes termékeket kaptam kézhez!Most rendeltem egy gyönyörű tavaszi romantikus hangulatú fülbevalót,és már alíg várom,hogy megjöjjön:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Én már jó ideje ismerem a meskát, és nagyon szeretem. Nagyon sok tehetséges alkotó, kézműves van fent. Tényleg gyönyörű és sokszor egyedi, megismételhetetlen dolgokat lehet ott kapni. Én is már többször rendeltem, és csak pozitív tapasztalataim vannak. Órákig lehet az oldalt böngészni, és kizárt, hogy ne találna valamit az ember ami tetszene neki :D
    Szép estét, Emma

    VálaszTörlés