2011. október 28., péntek

Hajbalzsamok

Sziasztok!
Ma két hajbalzsamot fogok nektek bemutatni. Most érvényesül, hogy a drágább nem mindig jobb!  Nos akkor jöjjön előbb a drágább hajbalzsam:
Nos ő egy Schwarzkopf Professional BC (BonaCure) Hairtherapy Hajbalzsam
Őt csak Schwarzkopf-os fodrászoknál lehet megvásárolni illetve a fodrászt megkérni, hogy rendeljen nekünk. 
200 ml és 5 000 Ft
Számomra hatalmas csalódás :( Egy ismerősöm mondta, hogy neki mennyire bevált ezért is kértem, hogy hozzon nekem. De sajnos nekem nem hozta meg a várt hatást :( De az illata iszonyat jó! :) Nem mondom, hogy ne vegyétek meg, mert az ismerősömnek is nagyon jól bevált. Ha esetleg Schwarzkopf-os a fodrászotok és jó halbalzsamot használ amikor mossa a hajatokat kérdezzétek meg, hogy nem-e rendelne nektek, hát ha ez az és nektek beválik. Én többet nem fogok venni!
És most jöjjön ami nekem nagyon bevált és imádom:
Igen igen, ez a neve sincs márka nekem igenis bejön! 
Őt Kallos-ba illetve fodrász kellékesnél lehet beszerezni (máris jobb mint az elöző). A neve: Al Latte Serical Milk Protein Hajpakoló krém (hajpakoló ez van ráírva, komolyan! :D)
Nos az ára és a kiszerelése is sokkal hívogatóbb mint az előzőnek: 1 000 ml és 940 Ft
Az illata ennek is jó bár szerintem nem annyira mint az előzőnek, de ez több mosáson keresztül érződik. Ugyanis én úgy használom ezt, hogy olyan 2hetente hajmosás után rápakolom a hajamra, zacsit húzok rá, törülközőbe csavarom és egy jó 30percig rajta hagyom. A zacskót én azért teszem rá, hogy ne a törülköző szívja fel a pakolást. Én ezt ajánlom mindenkinek! Van kisebb kiszerelésben is, először próbáljátok azt ki, hogy nektek beválik-e, remélem igen :)

Ismeritek valamelyik hajbalzsamot?
Esetleg használjátok valamelyiket? Mi a véleményetek róla?

xoxo

1 megjegyzés:

  1. a Serical hajpakolásokról ódákat zengenek az interneten, konkrétan a placentás után olvastam, így azt vettem meg tegnap. tényleg hatalmas adag, és ahhoz képest meg iszonyat olcsónak mondható. remélem nekem is befog válni

    VálaszTörlés