2011. október 19., szerda

Vélemény: Gliss Kur Ultimate Repair

Sziasztok!
Megígértem, hogy elmondom a véleményem az új fújós hajbalzsamomról. Azért vártam ennyit, mert eleinte negatív volt a véleményem, de mára jobb lett. Nos a termék amiről szó van:
1 399 Ft és 200 ml

Nos a véleményem: Írta valaki kommentbe, hogy neki zsírosodott tőle a haja. Sajnos eleinte ez nálam is jelentkezett (ez volt a negatív vélemény) de miután oda figyeltem, hogy ne fújjam vele agyon a hajam és hogy inkább "lejjebb" fújjam szerencsére megszűnt ez a probléma :) Tehát most semmilyen zsírosodást nem észlelek rajta. Az illata enyhén vattacukros, szóval nyárra nem ajánlom! :) De valamiért még sem vagyok vele teljesen megelégedve... :( Lehet, hogy az első negatív élmény él még bennem... Emiatt szerintem nem fogom újra venni, legalábbis nyáron biztos, hogy nem.

Nektek van ilyen balzsamotok?
Nektek mi a véleményetek?

Hamarosan jövök a Lovely szempillaspirál tesztel is, csak nem tudok rendes képet készíteni amin jól látszik a "változás", de nem felejtettem el! :)

xoxo

2 megjegyzés:

  1. Én a Gliss Kur samponjait szeretem nagyon, mert ígér sokmindent, mint sok más sampon is, de csak ez adja meg, amit leír. :)

    VálaszTörlés
  2. Amelyik sampont én is használom a Gliss Kur-tól, azzal nekem sincs problémám :) Bár próbáltam egy másikat és az nem vált be annyira, így visszatértem a régihez és már el sem hagyom! :D

    VálaszTörlés