2012. október 15., hétfő

Bőrgyógyásznál jártam...

Sziasztok!

Igen igen jól látjátok a címet. Azt hiszem ez már a végső elkeseredésem jele... Mivel még nem tudtam elkezdeni az új fogamzásgátlóm amit felírt az orvos és az arcom állapota cseppet sem javult erőt vettem magamon. Egy hős vagyok :D 
Ne de kicsit kitérek az orvosra... Kb rám se nézett, komolyan! Bementem elmondtam a panaszaim, mondtam, hogy a kozmetikusom szerint ezeknek a kis idegesítő dudorocskák nagy része nem is pattanás hanem valamiféle kiütés. Ezt a témát röviden le is zárta annyival, hogy őt nem érdekli mit mondott a kozmetikus. Mondom jaaaaaaaaaa.... Oké. Azt is mondtam, hogy már sok mindent kipróbáltam, kérdezte miket - soroltam. Majd kijelentette, hogy nem feltétlenül a több ezer forintos szerek a jók (erre az ő általa ki írt egyik szer is 2 700 Ft :D :D :D :D ).
Nos de akkor íme a szerek:
- Lubexyl szuszpenzió 
Amolyan folyékony szappan. Naponta 1x-2x kellene használnom. De én csak esténként használom smink leszedés után.
- Abban a barna üvegben pedig nem tudom mi is van pontosan. Amolyan tonik. Irtó büdös! Őt naponta 2x használom, reggel arcmosás után és este a Lubexyl után.

Semmi mást nem használhatok ezek a szerek mellett!

Én a Lubexyl-t ajánlom azoknak akiknek annyira problémás a bőrük mint nekem. Jó jó nem olcsó (2 700,-) De nagyon kevés elég belőle és eddigi csekély tapasztalataim után jónak tűnik.

Ami nem tetszik ezekben a szerekben, hogy nagyon szárítanak. Szerintem nem ez lenne 100%osan a legjobb megoldás az én problémámra de ha az orvos ezt írta ki... Betartom az utasításokat és reménykedem. Ami még elég rossz, hogy néha iszonyatosan húzódik a bőröm... :( De a szépségért szenvedni kell.

A szereket még nem használom olyan régóta, hogy rendesen véleményt tudjak nektek róluk mondani, de ha beválnak ha nem akkor is lesz róluk beszámoló! :)

Ti akiknek ilyen problémás a bőrök elmentek bőrgyógyászhoz?
Jobban megvizsgál Titeket?

xoxo

2 megjegyzés:

  1. Anno nekem is írt fel a bőrgyógyász Lubexyl-t, én nem szerettem. Ha jól emlékszem nem is használt és vörös lett tőle a fejem. :S

    VálaszTörlés
  2. Szia, teljesen átérzem a helyzeted, sajnos én 14 éves korom óta szenvedek az arcommal. Lubexyl-t én is használtam, egy ideig segített, aztán gondolom megszokta a bőröm és már a végére semmi hatása nem volt. Azóta nagyon sokféle kenőcsöt és egyéb dolgokat felírt a bőrgyógyász, végül már annyira elfajult sajnos nyáron a dolog, hogy gyógyszeres kezelésbe kellett kezdeni. Nekem használ, remélem a kúra után se jönnek annyira vissza :) Persze, nekem nagyon csúnya volt a bőröm, nem akarlak elijeszteni :) Kitartást a továbbiakban is! :D

    VálaszTörlés