2011. április 26., kedd

Garnier Caffeine Eye Roll-on

Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy új szemkörnyék ápolót és az elmúlt napokban használtam, hogy véleményezni is tudjam. Eddig is volt szemkörnyék ápolóm, az egy Balea-s volt, meg voltam vele elégedve, de azért nem tüntette el teljesen a szemem alatti karikákat (bár erre szerintem egyik sem képes). De most gondoltam kipróbálok valami "márkásabbat" hogy annak milyen lesz a hatása, amit vásároltam az a Garnier Caffeine Eye Roll-on. Meg kell, hogy mondjam kb olyan a hatása mint a Balea-s :D Halványítja a karikákat, de ez sem tünteti el teljesen. Azért ez jobb, mert golyós és így masszíroz is ami kellemes :) Legközelebb szerintem ismét egy másikat fogok kipróbálni! Íme néhány kép a termékről:


A Müller-ben vásároltam akciósan: 1 700 Ft volt és 15 ml.


Ti használtok szemkörnyék ápolót vagy feleslegesnek tartjátok?
Ha használtok milyet?

4 megjegyzés:

  1. Ugyanilyenem van, én szeretem, olyankor használom, amikor picit meg van duzzadva a szemem, mert a kis fémgolyó jégként hűsít.:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt én is ki akartam próbálni, mert külföldi videókban dícsérték. :) Amint elfogy a mostani, szerintem meg is veszem. :)

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. Frissítőnek viszonylag nem rossz, de NEM LEHET RÁ SMINKELNI normálisan (pl. korrektort), mert ez a Garnier szemkörnyékápoló vékony kis filmréteget képez a szemen, ami a korrektor felvitelének a hatására lejön, ráadásul úgy, mintha konkrétan "lehámlana". Mondanom sem kell, hogy nem egy esztétikus látvány közelről, ezért sminkelés előtt érdemes lemosni. A karikákat pedig csak egészen minimálisan halványítja.

    VálaszTörlés
  4. Syó Gamekapocs! Igen ezt én is tapasztaltam bár én a szemhéjalapozómmal! :( Így én inkább este használom, lefekvés előtt úgyis leszedem a sminkem, hidratálok vagy a pórusösszehúzómat használom és akkor jön a szemkörnyék ápoló! Szerintem a karikákat elég szépen halványítja én szeretem! :)

    VálaszTörlés