2011. május 20., péntek

Haul

Sziasztok!
Mostanában vásároltam pár dolgot amit szeretnék nektek megmutatni :) 
Rossmann:
- Syoss sampon - Korpásodás ellen. CSAK Rossmann-ban kapható ez a fajta (vagy én csak ott találtam). 1 020 Ft és 500 ml. Nekem az előző flakon kb 3hónapig elég volt, szóval ennyiért szerintem simán megéri.
- Lovely - Sex on the Beach ajakbalzsam. Valami mesés az illata :) Nem is tudom pontosan mihez hasonlít, valami régebben kapható gumicukorhoz azt hiszem. Nyami - nyami :) 130 Ft és 9 ml.

DM:
- Aldo Vandini - Hidratáló arcmaszk (vörös alga és mélytengeri ásványokkal). Szeretem az arcmaszkokat, ezt a fajtát még nem próbáltam de kíváncsian várom a hatását! Akciósan volt 599 Ft helyett 299 Ft és 15 ml.
- Manhattan - Lotus Effect körömlakk 110D színben. Megtetszett a különleges színe és akciós volt :D Akciósan 999 Ft helyett 499 Ft volt és 11 ml.
- Manhattan - Water Fiash szájfény 59B színben. Az üvege tetszett meg, kémcső alakja van :D De persze a színe is nagyon jó, igaz van egy ilyesmi szájfényem de azt annyira nem szeretem mert "csíp" :S Remélem ezt szeretni fogom. Szintén akciós volt, sajnos a régi árát nem tudom de én 599 Ft ért vettem és 6,5 ml.


A többi terméket nem sorolom be, hogy hol vettem mert kettő kapható kb mindenhol egynél pedig belinkelem majd a weboldalt.
- Fáma - Pórusösszehúzó gél. Szerettem volna valamivel összehúzni a pórusaimat mert elég tágak és így nyáron még rosszabb a helyzet. Segítséget kértem Livin Prettytől aki aranyosan 3 félét is ajánlott és ő erre voksolt így ezt vásároltam meg :) Köszönöm a segítséget! Nos a termékről annyit, hogy büdi :S :D Tölgyfakérget tartalmazz szóval szerintem ez benne a fő vétkes, de hát kit érdekel, hogy büdi ha elérjük vele a kívánt eredményt?! Innen rendeltem: http://bioszallito.hu/Fama_Porusosszehuzo_gel-termek-671 (szerintem sok más jó dolog is található ezen az oldalon érdemes körbe nézni). Ez egy 250 ml gél ami 1 330 Ft kerül. Jó benne, hogy lehet "krémként" használni és lehet pakolásként :) A hatásosságáról sajnos még nem tudok nyilatkozni mert még csak 2x kentem be vele az arcom, de ha érdekel Titeket jelezzétek és írok majd róla!

- Fa - Kids Shower gel & Shampoo. Ezt Anyukám vásároltam nekem :) Ennek is valami mesés az illata. Ezt komolyan semmihez nem tudom hasonlítani de nagyon jó! Ha látjátok valamilyen boltban legalább egy szaglás erejéig álljatok meg mellette! B5 Provitamint tartalmazz.
- Dove - Intimo Neutrocare. Nos hát nem tudom, hogy ki mit gondol, de szerintem egyszerűen a tusfürdő "nem oda való". Én már régebb óta használok intimokat volt már Nivea-m és Dove-m is és mindkettő szerintem nagyon jó. Ajánlom mindenkinek (kivéve az Avonost)! Kb 800 Ft és 250 ml (és mivel keveset használsz belőle így elég sokáig jó).


Ti miket vásárolgattatok mostanában?

4 megjegyzés:

  1. Én is pont ma vettem meg a Lovely - Sex on the Beach ajakbalzsamot:) Szerintem is nagyon jó illatú és megérte:) A Syoss termékeket már rég kiakarom próbálni de még nem vettem rá magam.. hallottam már jót is rosszat is felőle:)

    VálaszTörlés
  2. Te milyen színűt vettél? A Syoss termékeket én ajánlom, bár én még csak ezt próbáltam nekem nagyon bevált, mondjuk én egy másik ápoló samponnal összekeverve használom. Mindegyik samponnál így teszek kivéve ha 2 in 1 :)

    VálaszTörlés
  3. Írj majd bővebben a pórusösszehúzóról légyszi:)

    VálaszTörlés
  4. Úgy gondolom, hogy tudok már bővebben írni a pórusösszehúzóról. :) Nos elöljáróban annyit, hogy nem szívódik be teljesen (mondjuk én estére kenem fel, tehát így engem nem zavar), de hat! Már látható a változás, kisebbek a pólusaim :) HURRÁ! Kicsit csípős érzést kelt, szerintem ahogy "dolgozik" de teljesen elviselhető. És amikor felkened akkor már nem érzed a szagát. Szóval én ajánlom annak akinek szüksége van valamilyen pórusösszehúzóra! Mivel az ára sem drága és sok is (és mivel keveset kell használni belőle, mert gél így szerintem nagyon sokáig elég lesz). Remélem tudtam segíteni! :)

    VálaszTörlés