2011. június 16., csütörtök

Három szempillaspirál összehasonlítás

Sziasztok!
Ma három szempillaspirált szeretnék nektek bemutatni. Az igazság az, hogy a három közül eggyel vagyok megelégedve... És ami a poén benne, hogy az volt a legolcsóbb :D Tehát ezek után ne mondja nekem senki azt hogy ami drágább az jobb. Nos akkor jöjjenek is!
Három kibeszélendő szempillaspirál ^
 
1.  Rimmel - Glam'Eyes 001 Black
8 ml és én akciósan vettem (-50%-os DM kuponnal) Kb 1 800 Ft. Csalódtam... Ez egy teljesen hétköznapokra való szempillaspirál. Nem csinál semmi különlegeset a szempillákkal, annyi, hogy látszik, hogy van rajtuk valami. Nem venném újra!
2. L'Oréal . Volume Million Lashes Extra-Black
9 ml és ezt is akciósan vettem (-50%-os DM kuponnal) és kb 2 - 3 000 Ft volt. Ha lehet akkor ebben még nagyobbat csalódtam mint az előzőben! :S Túl sok festéket vesz fel! Tényleg túlon túl sok! Ha csak simán pislogsz (és naná hogy pislogsz!) akkor alul és felül is szépen festékes leszel. Nem győzöd törölgetni. Szóval nem ajánlom! Nem venném újra!
3. Oriflame - Veryme Fat Lash Black
8 ml és azt hiszem ez is akciós volt (tudom tudom, minden akciósan veszek :D) 899 Ft volt. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Szép szempillákat csinál! Hosszúak lesznek és szempillák tővében sűrűbbnek látszódnak, de nem ragadnak össze. Nem visz fel túl sok festéket. Tökéletes! Újra vásárolnám!





Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem dobom ki félév után a szempillaspiráljaimat. Szerintem akkor még semmi bajuk! Én akkor válok meg tőlük, ha már látom/érzem, hogy "rosszak" vagy persze ha elfogytak, de velem olyan még nem fordult elő. 

Nektek van kedvenc szempillaspirálotok? Melyik az? 
Oda figyeltek arra, hogy félév után megváljatok a szempillaspirálotoktól?

4 megjegyzés:

  1. én is szinte mindig mindent akciósan veszek :D ma vettem egy Rimmel spirált, akciósan :D remélem beválik :)

    VálaszTörlés
  2. amúgy ez tényleg igaz.. Régebben én is abba a tévhitbe voltam, hogy ami a drágább az biztos tök jó meg minden..
    Hát nem.
    Sok olyan sminkem van ami tényleg pénztárcabarát, jó olcsók voltak, és azok lettek a kedvenceim.
    Most jelenleg 2 spirált használok.
    Egy Essence smokey eye-t, és egy Maybelline volom exprest. (persze én is mindent akciósan veszek meg :D )

    VálaszTörlés
  3. kedvencem a maybelline falsies(lila) és az essence smokey eyes spirál. Mindenkettőt nagyon szeretem, de szeretek spirálokkal próbálkozni, most a maybelline falsies drama-t fogom megvenni. (most rakták be a rossmannba, a lilának a továbbfejlesztett(?) változata)

    VálaszTörlés
  4. Nekem volt L'Oréal szempillaspirálom még a régebbi kiadás amit még Eva Longoria reklámozott, nagyon szerettem de már nem sok helyen lehet kapni ajánlom neked a Bourjois termékeket, legjobb minőség főleg alapozók terén! :)

    VálaszTörlés