2011. június 1., szerda

Három testápoló összehasonlítása

Sziasztok!
Ma a testápolóimról szeretnék nektek beszélni. Most három fajtám van, de már várom, hogy kettő elfogyjon :D
Jöjjön is az első:
Johnson's 24hour moisture
Nos hááát... Semmi jót nem tudok róla mondani! Illetve talán annyit, hogy az illata jó :D De ennyi... Igaz, hogy keveset kell belőle használni, mert még folyósabb lesz a bőrön mint amilyen eredetileg. Nem szívódik fel rendesen. Én csak masszírozáshoz használom, mert másra nem jó! Erről azt hiszem ennyi elég is. Én nem fogom újra venni! Kb 600-1 000 Ft körül lehet és 250 ml.

A második:
Nivea Body Intenzív Testápoló Tej
Sokáig ez volt a kedvenc testápolóm. Még ma is szoktam használni a nagyon száraz területeken és leégés után is nagyon jó (ha nincs rendes napozás utáni krém). De ott sem szívódik fel teljesen :( Imádom az illatát! Már ezt sem venném újra, mert találtam jobbat! 1 000 Ft és 250 ml.
A harmadik: Az abszolút kedvenc!
Imádom! Jó az illata! Teljesen 100%-ig felszívódik! És hogy még pumpás kiszerelésben is van, áááá nagyon jó! Így ha kened magad nem kell küszködnöd hogy ki ne csússzon a kezedből a flakon :D
Igaz,  hogy ez a legdrágább de nagyobb is a kiszerelése. Csak ilyet fogok ezentúl venni! 1 600 Ft 400 ml.

Ti milyen testápolót használtok? Sokára találtátok meg a nektek valót?

2 megjegyzés:

  1. Nekem a Dove Silk testápolója vált be eddig a legjobban,rengeteg félét kipróbáltam mire rájöttem ez a legjobb a bőrömnek,meg illat szempontjából is természetesen,nem szeretem a nagyon illatosított dolgokat.Régebben a gyümis testápolókat részesítettem előnyben,ma már csak testpermet formájában viselem el magamon,nyáron!

    VálaszTörlés
  2. én is a "sötétkék" niveát használom, és szeretem is, bár tényleg idegesítő amikor tiszta "zsíros" lesz a tubusa, és túl sok jön ki, mert kicsit folyós szerintem és könnyen lehet sokat kinyomni belőle.

    VálaszTörlés