2011. február 3., csütörtök

Haul

Sziasztok!
Erre a bejegyzésre már régóta vártam :) Most már vásároltam annyit, hogy meg lett a mennyiség :D
Akkor bele is vágnék:
1. Karkötő: Tally Weijl kb 500 Ft (akciósan vásároltam, nem vagyok 100%-ig biztos benne de kb ennyi volt). Már most szeretem benne azt, hogy van benne arany és ezüst is mert így mindkettőhöz fel lehet venni.

2. Cípő: Humanic 5 990 Ft (akciós volt 10 000 Ft-rőll volt leárazva). Nem áll el a lábamtól, nagyon szépen rásimul a bokámra. Anyaga: plüssös, ezüst színű szegecsekkel (ha ezeket a kis pontokat lehet annak nevezni). Sajnos a képen nem látszódik de van azért sarka 11cm.
3. Ruha (kis fekete): Tally Weijl 3 000 Ft (Ezt is akciósan vettem 8 000 Ft-ről volt leárazva, szeretem az akciókat :)). Egy ilyen ruhára (állítólag) minden lánynak szüksége van, (tanultam) és most nekem is megvolt rá az okom, hogy vegyek egyet végre. Anyaga: hmmm valami selyem szerű, és a mellrészén pöttyös tüllel van díszítve.Van hozzá pánt amivel átalakítható nyakba akasztósra.
4. Blézer: NewYorker 2 490 Ft (vagy 2 990 Ft pontosan sajnos nem emlékszem, ez is akciós volt azt nem tudom megmondani mennyi volt az eredeti ára mert ki volt satírozva). Kellett a ruhához :) Jó ok mi? :P Anyaga: selyemszerű (ebben nem vagyok túl jó :S). A zsebeit masni díszíti, egy gombos. Nem rendes hosszú - csípőig érő, hanem csak derékig. De pont illik a ruhához, mert annak is ott van a szűkítése.
Most el mondom, hogy miért vettem ezeket ^ a csinos rucikat. Azért mert most lesz a barátom, Viktor szalagavatója és azért ott ki kell nézni valahogy. Az a tervem, hogy ezekben megyek :) (még fel fogok venni hozzá egy fekete-arany-ezüst nyakláncot és egy kis fekete, kézi ridikült) Véleményeket várok :) Töltök majd fel képet amikor már teljesen kész leszek!

5. Pénztárca: CosmosCity 500 Ft (itt minden olcsó). Jó mert sok rekesz van benne a kártyáknak és a pénznek is van benne bőven hely (már csak pénz kell bele :P). Én pénztárca ügyileg olyan vagyok, hogy ha látok egyet ami tetszik és olcsó akkor azt megveszem magamnak, mert sosem tudhatjuk, hogy mikor megy tönkre az amit akkor használunk és ha nincs másik akkor biztos, hogy csak drágát találunk (legalábbis én ilyen vagyok).
6. "Csizma": C&A 999 Ft (akciós, utolsó darab és pont az én méretem, mi ez ha nem szerencse? Főleg, hogy én már több helyen is próbáltam, de vagy nem volt a méretemben vagy kényelmetlen volt. De ez tökéletes! Csak csúszós...) Én csak mamusz csizmának hívom, nem tudom mi a rendes neve (ha valaki tudja, legyen olyan kedves és ossza meg velem, köszönöm). Anyaga: plüss, extrán bélelt - nagyon jó meleg.
7. Mellény: C&A 3 990 Ft (akciós, eredeti ára 8 000 Ft).  Már most imádom :) Annyira tetszik. Egy vastag barna övvel fogom össze. Szinte mindenhez jól megy, minden színhez, minden stílushoz (farmernadrág, szövetnadrág). Jó azért ehhez ^ a mamusz csizmához nem :D. Anyaga: műszőrme és fonal (van benne kötött rész is, remélem látható a képen, hogy a hát része végig kötött és elől is van benne egy kötött sáv).

 8. Póló: Sugarbird (honlapról rendeltem) 2 000 Ft (igen igen akciós :D). Szerintem mindenkinek kell egy ilyen vicces föli :D Amikor olyan a kedve az embernek legyen mihez nyúlni (nekem már van egy pónis is). Anyaga: pamut (nem szeretem az olyan fölsőket amik csak részben pamutok)
Ennyi lenne mára. Már tervezem is a következő bejegyzést :P
Remélem a jók lettek a képek (amennyiben nem kérlek jelezzétek kommentben, mert akkor legközelebb máshogy csinálom, köszönöm). Amennyiben bármi kérdésetek van csak nyugodtan tegyétek fel, ne szégyenlősködjetek! :)
Puszika

6 megjegyzés:

  1. Várom a képet rólad full felszerelésben.:)
    Na meg a Viktorral közös szalagavisat.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! A csizma neve Ugg csizma.. amúgy jó cuccokat vettél.. egy ilyen ruha+blézer nekem is kéne*_*

    VálaszTörlés
  3. szia.
    nagyon klassz dolgokat sikerült vásárolnod, kedvencem a fekete ruha, és a zakó.
    a csizmát pedig ugg csizmának hívják:)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Köszönöm a kommenteket!
    Ígérem lesz kép :)
    Mindenképp megjegyzem a csizma nevét (Ugg már gyakorolom is:))

    VálaszTörlés
  5. Tökjó dolgokat sikerült beszerezned:$ és az a sugarbird póló olyan cuki *.* meg az ugg csizma is bejön, meg a kis fekete (L) most találtam rá a blogodra és nagyon tetszik:) követlek ezentúl :D puszi

    VálaszTörlés
  6. Tündérke, örömmel hallom, hogy ezentúl figyelemmel fogsz kísérni, ezt mindig jó hallani! :) Ahogy így észre vettem részben egyezik a stílusunk :)

    VálaszTörlés