2011. február 28., hétfő

Színesebb öltözködés: Piros

Sziasztok!
Ma fedeztem fel Dulce Candy blogját. Annyira tetszik az öltözködési stílusa. Én is úgy öltöznék ilyen különleges ruhákba, de félek, hogy itt Magyarországon megbámulnának és azért annyira nem szeretnék a középpontban lenni. Általában csinosabban, nőiesebben öltözködöm de van olyan is amikor sportosabban, azért be kell, hogy valljam kényelmesebb :D De örömömet lelem abban, hogy összeválogatom, mit mihez vegyek fel és akkor, hogy sminkeljem ki magam, milyen cipő és milyen táska menne a kigondolt összeállításhoz. Ezeken sokat szoktam morfondírozni :) Most épp azon vagyok, hogy a ruhatáramba több színt csempésszek. Néha olyan jó lenne valami különleges mintával vagy színnel feldobni az öltözékem, hogy azért ne bámuljanak meg, de megjegyezzenek ;) Női praktika!
Most olyan képeket mutatok nektek, amiket megvennék és hordanék is. Az első "felvonásban" a piros szín lesz a központi! Ígérem, lesz folytatás :)




Ti sok színűen öltözködtök? 
Figyeltek arra, hogy ne csak 1-2 szín legyen megtalálható a szekrényetekben?
Vélemény a piros ruhákról, cipőkről, kiegészítőkről?

1 megjegyzés:

  1. klasszek ezek a cuccok szeretem a pirosat, és rengeteg színes ruhám van, imádom Dulcét is, és szerintem az ő ruhái elég hordhatóak:)

    VálaszTörlés