2012. június 27., szerda

Veet - Easy Wax

Sziasztok!

Már facebook-on, de lehet, hogy itt is mutattam nektek, hogy nemrégiben megvásároltam a Veet - Easy Wax Elektromos gyantázó készüléket. Azóta már vásároltam hozzá után töltőket is. Így már arról is tudok nyilatkozni, hogy milyen a bikinivonalra és hónaljra való gyantázó.
Nos az alap csomagban van:
- Maga a készülék
- Egy 50ml-es gyantapatron lábra és kézre
- 4 db gyantázás utáni törlökendő
- 12 db lehúzószalag
- tartóka a készüléknek
- és persze az elektromos kábel
- használati utasítás

 ^Alapcsomagˇ


Én nagyon izgatott voltam, amikor megvásároltam. Igaz már előtte nővéremmel gyantázgattunk itthon, de így, hogy most van egy készülékünk hozzá sokkal jobb! Már rögtön a vásárlás követő napon le is gyantáztam a karomat magamnak. Elégedett voltam, bár még gyakorolnom kell. Van ahol többször átmentem, és ott elég piri lett a bőröm és most kicsit mintha hámlana. De ez nem a készülék próblémája, hanem 100%ban az én bénázásomnak tudható be. 
A felmelegedését illetően annyit mondanék, hogy nekem azért 30 perc kellett, hogy rendesen felmelegedjen a gyanta és simán kenhető legyen. A használati utasításban 20 perc van írva, de hát az a 10 perc ide vagy oda nekem oly mindegy. Szóval én ezen nem akadtam fent!
Igazán egyszerű használni és kényelmes. Nem melegíti túl a gyantát, nem lesz forró! 
Én már évek óta gyantáztatom magam, hol itthon, hol kozmetikusnál. De most, hogy meg vettem ezt a készüléket a magam ura lettem. 
Azért valljuk be, jóval olcsóbban ki jön az ember minta állandóan kozmetikushoz járna.
Ha már pénz ügyeknél járunk, az alapcsomag melyet ott fent leírtam, hogy mi található benne 4 500 Ft-ba kerül a DM-ben.
Az utántöltő 2 500 Ft-ba kerül, amelyben található:
Egyszer
- 50ml-es gyantapatron kézre és lábra
- 12 db lehúzószalag
- 4 db gyantázás utáni törlőkendő
- használati utasítás

Az utántöltő csomagok
Senkit se zavarjon meg, hogy kettő van, mert én rögtön két utántöltő csomagot vettem :) Mohó vagyok :D


Másodszor
- 50ml-es gyantaparton bikinivonalra és hónaljra
- 12 db lehúzószalag
- 4 db gyantázás utáni törlőkendő
- használati utasítás

^Utántöltő csomag bikini vonalra és hónaljraˇ


A bikinivonalra és hónaljra való gyantáról is tudok már véleményt mondani, ugyanis már kezelésbe vettem vele a hónaljamat. Nos ez már problémásabb volt, mint a karom... Nem vagyok benne 100%osan meggyőződve, hogy jól írják-e le a használati utasításba merre is kell kenni a gyantát és tépni. Már mint azt jól írják, hogy ellenkezőleg kell tépni mint ahogy felkentük. De nálam az a technika jobban bevált, hogy elsőre a szőr növekedésével megegyezően kenem fel a gyantát majd visszafelé tépem és ha maradt (ami nálam mindig így van...) akkor viszont a második csíkot már szőr növekedésével ellentétes irányba kenem fel a gyantát és szőr növekedéssel megegyező irányba tépem. Remélem azért érthetően fogalmaztam. Ha esetleg bármilyen kérdésetek lenne írjatok kommentet! :)

Egy szó mint száz! Örülök, hogy megvásároltam és így már a magam ura vagyok etéren (is) nem kell időpontokat egyeztetni mind nővéremmel mint kozmetikussal. Ha van időm  és kedvem akkor magamnak esek és kész!

A gyantás - epilálos - borotválós témába most nem szeretnék bele menni, de erről a témáról is szeretnék majd írni, mert én már mindhármat próbáltam így véleményem is van, és persze a véleményemmel remélem tudok majd egyeseknek segíteni ill hogy érdekel titeket!

Ti hogy álltok a gyantázással?
Megvettétek ezt a csoda masinát?
Mi róla a véleményetek?

xoxo

2 megjegyzés:

  1. Kedves Mindenki!
    Lehet, hogy a kezdő csomag csábítóan jó áron van, de az utántöltő durva drága, és nem elég egy végigláb gyantázásra sem. Arról nem is beszélve, hogy nem lehet folyamatosan kapni. :(
    Tehát, akkor mi az olcsó???!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!
    Tény ami tény az utántöltője 2 500 Ft és 100ml. De nekem még is megéri mint hogy vízben vagy mikróban melegítsem és ne adj Isten megégessem magam. Nem tudom, te pontosan merre felé laksz, de Tatabányán a Vértes Centerben lévő DM-ben én eddig mindig láttam és ha venni szerettem volna mindig kaptam. És nekem egy patron egy lábra és a két kezemre elég...
    Kinek a pap kinek a papné

    VálaszTörlés