2011. március 23., szerda

Zumba

Sziasztok!
Ma visszatérnék a legelső bejegyzésem témájához, a testedzéshez. Nem tudom, ki mennyire tudja, hogy mi is az a Zumba. Sajnos én sem tudom rendesen megfogalmazni, pedig én már voltam egy párszor. De azért megpróbálom: latin zenére amolyan aerobic és tánc összekeverve. Nagyon jó! Nekem iszonyatosan tetszik. Nem szeretem az ugrabugrás dolgokat, ezért az első alkalom előtt eléggé izgultam, hogy nem fog tetszeni. De kellemesen csalódtam :) Akkor most jöjjön az, hogy én hova járok, milyen sűrűn és milyen pénzügyi vonzata van a dolognak:
Én a Bella Signora Fitness-be járok (Tatabánya, Dózsakert utca 12.) A fodrász kellékesnél kell bemenni illetve fizetni.
Hétfőn és csütörtökön 18.00-19.00 vannak az órák
Egy óra 800 Ft
Be kell jelentkezni (06-34/336-235)
Itt több fajta torna közül lehet választani, ajánlom mindenkinek!
Persze a Zumba mellett megpróbálok oda figyelni, hogy mikor mit eszem. Remélem hamarosan látszódni fog az eredménye :) Szurkoljatok!
Még azt szeretném nektek elmondani, hogy így sokkal jobb szerintem tornázni, hogy barátnőkkel, családtagokkal (nekem jár Anyukám és a Nővérem is) elmész és együtt csináljátok. Erőt adtok így egymásnak. Szóval barátnőket és családtagokat karon fogni és irány a legközelebbi Zumba óra! :)

Ti Zumbáztatok már? Hogy tetszett?

10 megjegyzés:

  1. Szia, én már 1,5 éve zumbázok, most járok kb 4 hónapja szegedre a fit world be :D Egy iszonyat cuki csaj tartja aki táncolt előtte évekig nagyon ügyes, és tegnap a nivea fitness tour keretén belül felléptünk vele kb 5-en, a szegediek imááádtááák és mi is:D

    Ennél jobb mozgás formát elsem tudok képzelni :D
    Sok sikert neked is

    VálaszTörlés
  2. Szia! Huh hát azért én még nem tartok ott, h fellépés. De ha leszek már olyan jó én benne lennék :) Nekem is egy nagyon aranyos csaj tartja (lehet, h mindenhol aranyos csaj tartja? :D). Neked is sok sikert! Ha esetleg Tatabánya közelében léptek fel szólj! :)

    VálaszTörlés
  3. :D hááát remélem is hogy csak kedves zumba oktatók vannak, egyépként nagyon jól sikerült úgymond a fellépés nagyon élveztem, majd hamarosan lesz videó és ha érdekel majd megnézed :D olyan sokan táncoltak velünk és ááááh izgi volt 15 perces volt max az egész de úgy csöpögött rólam a víz mintha legalább 2 órája ott álltam volna a színpadon :)

    VálaszTörlés
  4. Szia

    Milyen tornák vannak még A Bellában? S azok is 800ft-?

    VálaszTörlés
  5. Syó! Elég sok féle van, úgyhogy csak felsorolok egy párat: zsírégető torna, bady-ball, tai-geri, alakformáló torna, has-far party, gumiköteles - súlyzós torna, hastánc és stb... Az árak is voltozók van ami csak 600 Ft de van olyan is ami 1 000 Ft. De ha elmész akkor tudsz kérni szórólapot és órarendet (hogy mikor mi van, kitartja és hogy mennyibe kerül). Remélem tudtam segíteni!

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy megnyitott ez a fitness terem! Dózsakertben végre valami!! Épp ideje volt...
    Voltam már párszor, és nagyon tetszik!! Csak járhatnának többen, mert így sok óra elmarad :-(

    VálaszTörlés
  7. Én sajnos mostanában nem tudtam járni, mert nővéremnek vizsga időszaka volt és így nem mentünk, most meg beteg vagyok így ez a hét is kimarad :S De remélem, hogy jövö7en már tudok menni. Amikor én jártam akkor még sokan is voltak :D És korlátozták a létszámot. Na majd ha visszatérünk, csak nem maradnak el az órák!

    VálaszTörlés
  8. Mit jártok? Csak Zumba?

    VálaszTörlés
  9. Igen csak arra, de most kiszeretnék próbálni egy másikat is, de még nem néztem utána hogy ott lehetne ilyet. Amikor azokon a nagy labdákon tornáznak, arra kivi vok :)

    VálaszTörlés
  10. olyanon voltam a Móninál, nagyon király!

    VálaszTörlés